NederlandWelkom in onze winkel!
Valuta
 Inloggen   |  Account aanmaken    |   Winkelwagen  (0)
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending
 
Standaard levering
Klanten kunnen verwachten om hun correct ingevulde bestelling binnen 6-10 werkdagen geleverd, afhankelijk van de uiteindelijke bestemming. Een werkdag is van maandag tot vrijdag, met uitzondering van het weekend en op feestdagen.

Voor uw eigen veiligheid worden alle percelen uw handtekening nodig bij delivery.We suggereren levering aan een huis of bedrijf adres waar iemand beschikbaar is om te tekenen voor de levering tijdens kantooruren.

We maken gebruik van een verscheidenheid aan dragers. Afhankelijk van uw bestelling hoeveelheid en verzendadres. Beloof je van veilige scheepvaart en de juiste items. Deze omvatten: EMS, UPS, TNT, DHL en Fedex. De bestellingen worden verzonden meestal binnen 24 uur vanaf de besteldatum. Nadat de goederen zijn verzonden, zullen wij u een tracking-nummer voor het volgen van online direct via e-mail. Als je niet hebt ontvangen de scheepvaart kennisgeving, controleer dan uw e-mail box of neem contact met ons op.

late leveringen
Als u uw bestelling binnen de verwachte levertijd aangegeven tijdsbestek neem dan contact met ons hebben ontvangen, zullen wij antwoorden u en ze op te lossen als de eerste.

annuleringen
Wilt u uw bestelling te annuleren, pls e-mail ons onmiddellijk. Want dat we alle bestellingen na het plaatsen van bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 24 uur, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. En verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke point.Thank u!

Retourbeleid & Process
We zijn trots op onze reputatie voor kwaliteit, en als om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, zullen wij u helpen met een uitwisseling of terugbetaling.

De punten moeten binnen 14 dagen na de originele verzenddatum worden geretourneerd in een verkoopbare conditie (ongedragen, ongewassen, met de labels er nog aan). De uitwisseling / aangifte moet worden opgenomen met het punt te worden teruggezonden. Wij raden u aangetekende post te gebruiken als wij niet verantwoordelijk voor items die niet heeft ontvangen als een klant probeert een item te sturen naar ons bedrijf via non aangetekende post. Houd rekening met 10 dagen vanaf de dag dat u uw product te retourneren voor uw account te crediteren of je uitwisseling product te worden nageleverd.

Helaas kunnen we geen retourzendingen die niet online of via onze winkels werden gekocht te accepteren. We kunnen geen product ruilen voor een stijl die niet binnen onze Outlet online assortiment.

defecte items
De punten zullen door onze Product Assessments team worden gecontroleerd en als het item wordt geacht defect als gevolg van de productie of weefsel defect te zijn, zullen we vervangen of terug te betalen zonder extra vrachtkosten. Als geacht niet defect is, zal het niet in aanmerking voor een uitwisseling of restitutie op grond van deze terugkeer type.

Als u Change Your Mind
We zijn niet in staat om items die had de labels verwijderd, zijn aangepast, versleten of gewassen te accepteren. Verandering van geest terugkeert alleen van toepassing op items in een verkoopbare toestand zijn. Extra re-levering vrachtkosten geldt niet voor vervanging items. Ons bedrijf zal ofwel ruilen het item of teruggave van het bedrag van het item, verminderd met de oorspronkelijke vrachtkosten.

onjuiste Colour
We zullen betrekking hebben op de re-verzendkosten als de kleur item dat u ontvangen is niet wat je in eerste instantie gekocht. Als klanten echter kunnen waarderen, kunnen de kleuren getoond op een internet exchange geen exacte match om de fysieke goederen, dus de getoonde kleur is alleen voor illustratieve doeleinden.

Restituties voor verzend- en administratiekosten
Als we een fout gemaakt en stuurde u de verkeerde volgorde, of als u een beschadigd product ontvangen, zullen wij terugbetalen verzendkosten en administratiekosten op uw creditcard. Een kopie van uw fiscale factuur kan worden gevraagd om een ​​bewijs van aankoop.
Zonnebril -  Portefeuilles -  Casual Shirts & Tops -  Jacks - 
Copyright © 2018 www.bovende18.nl. Powered by Superdry outlet online